تبلیغات
ا انجمن علمی مهندسین كشاورزی دانشگاه ایلام - مطالبی خواندنی از شترمرغ(Ostrich)
انجمن علمی مهندسین كشاورزی دانشگاه ایلام
Animal science of ilam
نوشته شده در تاریخ دوشنبه 3 اسفند 1388 توسط دبیر روابط عمومی انجمن | نظرات ()

سن اولیه تخم گذاری در این پرنده 24 ماهگی است.


-بهترین زمان تخم گذاری در طول روز اواخر بعد از ظهر و عصر بین ساعات 14-18 است و تخمی به رنگ سفید مایل به کرم دارد.


-گله بندی به نسبت 2-3 یعنی به ازائ هر 3 پرنده ماده،2 پرنده نر اختصاص می دهند. این نسبت گله بندی بهترین بازدهی را داراست و همچنین مقرون به صرفه می باشد.


-شمار تخم های تولید شده در اوج تولید که در ماه های خرداد و تیر است24 عدد(30درصد) از کل تخم تولیدی است.


-تعداد تخم های تولید شده در کل فصل تخم گذاری که زمانی در حدود 8 ماه است به طور متوسط برای هر پرنده در سنین مختلف متفاوت است.به طور مثال در پرنده ای در سال اول تخم گذاری ممکن است 10-30تخم باشد و برای پرنده ای با سال دوم تولید در حدود 40-50تخم و در پرنده با سال سوم تولید به بالای این تعداد برسد و حتی به90 تخم هم برسد.


-وزن مناسب برای تخم قابل جوجه کشی 300/1-800/1 گرم است.به طور میانگین بهترین جوجه درآوری در تخم های با وزن 500/1-300/1 است.


برای ضد عفونی کردن تخم ها قبل از ورود به جوجه کشی دقیقا مانند 2 پرنده قبل عمل می کنیم با این تفاوت که درصد و مقدار مواد ضد عفونی کننده را تغییر می دهیم.


-دما و رطوبت اتاق نگه داری برای تخم شتر مرغ به ترتیب 16-20 درجه سانتی گراد و 65-75 درصد می باشد که اگر زمان از یک هفته بیشتر شود دما را به 16 درجه سانتی گراد نزدیک می کنیم و حتی تا 14 درجه سانتی گراد نیز می رسانیم.


-طول مدت زمان جوجه کشی و رشد جنین و خروججوجه از تخم در مورد  شتر مرغ 42 روز است که 39 روز تخم در ستر و 3 روز آخر در هچر قرار می گیرد.


-دما و رطوبت دستگاه ستر به ترتیب 5/36 درجه سانتی گراد و16-18 درصد.


-دما و رطوبت دستگاه هچر به ترتیب 5/36 درجه سانتی گراد و 18-23 درصد.


-میزان اکسیژن و دی اکسید کربن موجود در دستگاه ستر به ترتیب ?/?? درصد و ??/? درصد می باشد.


-چرخش تخم ها در دستگاه ستر در طول 24 ساعت 8 بار است.(هر ? ساعت یکبار)


-نطفه داری تخم ها را در روز چهاردهم پس از قرار دادن در دستگاه ستر بررسی می کنیم.


-وزن از دست رفته تخم شتر مرغ در طول دوره جوجه کشی 12-15 درصد می باشد.


-درصد جوجه درآوری 60-65 درصد به کل تخم تولیدی است.



>
درباره وبلاگ

این وبلاك اماده تبادل لینك با سایت های علمی میباشد در صورت تمایل ابتدا ما را لینك كرده سبس به ما اطلاع دهید تا شما را لینك كنیم
پست الکترونیک
تماس با مدیر
RSS
ATOM
جستجو
آخرین مطالب
آرشیو
موضوعات
نویسندگان
پیوند ها
پیوندهای روزانه
صفحات جانبی
نظر سنجی
سایت انجمن را چگونه میبینید؟






آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :